Изработка на банери

Изработка и дизайн на рекламни банери

Банерите са един от най-разпространените методи за реклама в интернет.
Те са графично изображение, подобно на рекламното каре в пресата, с тази разлика, че съдържат и анимирани елементи, а също така и линкове.

Световноизвестни компании като IBM, Apple, Target и Nike използват този метод, за да развиват бизнеса си.

Свържете се с нас, за да направим уникални банери за Вашият бизнес. Защото искате повече продажби!

 

Защо рекламните банери са толкова необходими?

Банерните реклами се пускат в уебсайтове с голям трафик, които предлагат интересно и полезно съдържание. Важно е да рекламирате в сайтове, които са в нишата на бизнеса Ви, защото посланието което изпращате трябва да е насочено към Вашата целева аудитория.

Това е чудесен начин да изградите своя потребителска база.

С тях можете да накарате повече потребители да се регистрират и да изпробват Вашия продукт/услуга.

Те ни се довериха

Увеличаване на маркетинговото въздействие с рекламни банери

Рекламата чрез банери играе важна роля в съвременния дигитален маркетинг. Тези реклами, стратегически поставени на платформи и уебсайтове с висок трафик, носещи ангажиращо и ценно съдържание, имат силата значително да увеличат вашите резултати. Ефективността на тези рекламни банери не е само в тяхното разположение, но и в техния дизайн, послания и релевантност към целевата аудитория. В този контекст, нека се задълбочим в това защо професионално направените рекламни банери са от първостепенно значение за привличането на потребителско взаимодействие и стимулирането на растежа на бизнеса.

Значение на банерните реклами

В гъмжащия свят на дигиталния маркетинг рекламните банери действат като маяци, насочвайки потенциалните клиенти към вашия бизнес. Тяхното присъствие и влияние на виртуалния пазар не може да бъде подценено. Всъщност, според доклада на eMarketer, разходите за цифрови дисплейни реклами в САЩ са близо 50 милиарда долара през 2021 г., което е ясно свидетелство за силата и значението на рекламите чрез банери.

Ние в дигитална агенция WD-7 разпознаваме и използваме тази сила, като прилагаме нашия опит, за да проектираме банерни реклами, които служат за две цели – изграждане на солидна потребителска база и стимулиране на продажбите за вашия бизнес. Нашият подход е да се придържаме към установените добри практики, но също така се ръководим и от най-новите тенденции в индустриите.

Рекламите чрез банери, могат да служат като магнити за вниманието, принуждавайки потребителите да спрат и да се ангажират с вашата марка. Изследванията на Бюрото за интерактивна реклама (IAB) показват, че правилната комбинация от елементи на дизайна, цветове и съобщения може да увеличи честотата на кликване на банерните реклами с до 60%. Следователно нашият творчески екип в WD-7 набляга на изработването на визуално ангажиращи банери, които не само привличат окото, но и резонират с вашата целева аудитория.

Нашият новаторски подход не се ограничава само до дизайна, разбира се. Изследване на Content Marketing Institute предполага, че персонализираните реклами могат да доведат до средно увеличение от 10% на нови поръчки и запитвания. Затова ние се фокусираме върху създаването на персонализирани рекламни банери, които са в съответствие с идентичността и посланията на вашата марка и които се свързват с отделния потребител на лично ниво.

Освен това разбираме, че успехът на рекламите чрез банери не се измерва само от първоначалното взаимодействие, което генерира. Проучване на Retale установи, че 44% от потребителите ще запомнят добре направения банер, който са видели онлайн, поне за един месец. Ето защо ние се стремим да проектираме запомнящи се реклами, които оставят трайно впечатление, като по този начин повишават разпознаването на марката и увеличават шансовете за бъдещо ангажиране и продажби.

Чрез използване на индустриални проучвания, невероятен дизайн и прозрения, базирани на данни, ние гарантираме, че вашите банерни реклами не само привличат вниманието, но и насърчават взаимодействието, което в крайна сметка води до увеличаване на продажбите и растеж за вашия бизнес.

Процес на проектиране на банерни реклами

В дигитална агенция WD-7 нашата процедура за проектиране на запомнящи се банерни реклами се основава на цялостно разбиране на вашата марка, вашата целева аудитория и целите на вашата кампания. Този информиран подход не е случаен, а научен процес, подкрепен от изследване, което показва, че персонализирането може да доведе до 15% увеличение на направени поръчки, според доклад на SmarterHQ.

Нашата първа стъпка включва подробен анализ на вашата марка и вашите уникални предложения за клиентите ви. Това основно разбиране ни позволява да проектираме вашите банерни, които наистина представят вашата марка и резонират с вашата целева аудитория.

След това насочваме вниманието си към вашите потенциални клиенти. Ключът към ефективната реклама се крие в познаването на поведението, интересите и онлайн навиците на вашата аудитория. Данните на Pew Research Center подчертават, че 77% от американците влизат онлайн ежедневно и нашата цел е стратегически да ги прихванем по време на тези дигитални взаимодействия. Чрез създаване на потребителски персони и анализиране на данни, ние създаваме ясна картина за това къде вашата аудитория прекарва времето си онлайн, какви са техните предпочитания и как взаимодействат с цифровото съдържание.

След като имаме точна представа за дигиталното поведение на вашите потенциални клиенти, започваме стратегията за това къде и кога искаме да показваме вашите банери. Според проучване на Nielsen подходящият контекст може да повиши запомнянето на рекламата със 74%. Ние се стремим да гарантираме, че вашите реклами не просто се виждат, а се запомнят. За да направим това, ние идентифицираме уебсайтове и дигитални платформи с висок трафик, които са в съответствие с индустрията и демографската аудитория на вашата марка. Този целенасочен подход гарантира, че вашите реклами достигат до правилните хора в оптималния момент за ангажиране.

И накрая, ние вземаме предвид целите на вашата кампания. Независимо дали искате да увеличите разпознаваемостта на марката, да привлечете трафик към уебсайта си или да увеличите продажбите, ние приспособяваме дизайна на нашите банерни реклами, за да съответства на вашите конкретни цели. Данните от WordStream показват, че компаниите, използващи персонализация на рекламите, са отбелязали до 50% увеличение в продажбите, което показва ефективността на този вид съобщения.

В обобщение, процесът на проектиране на реклами чрез банери е дълъг, многостепенен и базиран на подход, който взима предвид всички данни, обширни изследвания и стратегическо разположение. Това ни позволява да създаваме рекламни банери, които не само завладяват вашата целева аудитория, но и ефективно я тласкат към желаното от вас действие.

Изкуството да създаваш рекламни банери

След като идентифицираме най-подходящите платформи, нашите квалифицирани дизайнери работят съвместно с вас, за да създадат рекламните банери, които безпроблемно се интегрират с естетиката на избраните уебсайтове. Това осигурява хармонично визуално изживяване за потребителите, подобрявайки вероятността за взаимодействие и ангажираност. Нашите дизайни са не само визуално привлекателни, но и умело предават посланието на вашата марка, като насърчават потребителите да се асоциират положително с вашата марка.

Подобряване на ангажираността и честотата на кликване

Ние приоритизираме оптимизирането на рекламното съдържание и елементите с призив за действие (CTA), за да насърчим максималната ангажираност и да постигнем висока честота на кликване (CTR). Като използваме убедителен език и предлагаме неустоими сделки, ние насърчаваме потребителите да предприемат желаното действие, било то покупка, абониране за бюлетин или за услуга.

Наблюдение и прецизиране на банерни рекламни кампании

Животът на вашите реклами чрез банери не приключва с тяхното създаване и внедряване; всъщност навлиза в решаваща фаза – мониторинг и усъвършенстване. В WD-7 разбираме значението на вземането на решения, базирани на данни, концепция, подкрепена от Google Marketing Platform, които са установили, че компаниите, които използват маркетинг, управляван от данни, имат шест пъти по-голям шанс да бъдат печеливши през годината.

Ние непрекъснато проследяваме ефективността на вашите реклами чрез банери чрез ключови показатели като честота на кликване (CTR), процент на реализация и процент на ангажираност. Нашите инструменти за проследяване ни позволяват да наблюдаваме как потребителите взаимодействат с вашите реклами. Щракват ли върху тях? Ако е така, извършват ли желаното действие, като извършване на покупка или абониране за бюлетин? Този непрекъснат процес ни позволява да коригираме вашите кампании в реално време, като гарантираме, че ефективността им съответства на вашите цели.

Освен това, ние не се задоволяваме само с резултатите на повърхностно ниво. Ние се задълбочаваме защо някои банерни реклами се представят по-добре от други. Ние анализираме елементите, допринасящи за по-голяма ангажираност, като специфични визуални елементи, рекламно разположение и други. Според проучване на Moz, добре изработените съобщения могат да подобрят процента на реализация на продажби с до 161%.

Ние търсим всички възможности за по-нататъшно оптимизиране и финни настройки. Тези подобрения могат да включват незначителни промени, като коригиране на някои от нюансите на цветовете или призива за действие, или големи корекции, като цялостен редизайн на рекламния банер. Доклад от HubSpot предполага, че фирмите, които предприемат редовни дейности за оптимизация, могат да увеличат потенциалните си клиенти с до 60%.

Накратко, нашият подход към наблюдението и усъвършенстването на вашите банерни рекламни кампании е холистичен и динамичен. Ние използваме натрупаните знания, базирани на данни, за да подобрим ефективността на вашите банерни реклами, като гарантираме, че те ще продължат да дават изключителни резултати и ще стимулират висока възвръщаемост на вашата инвестиция. Ние в WD-7 се ангажираме да помогнем на вашите банерни реклами да се развиват заедно с непрекъснато променящия се дигитален пейзаж.

Защо да изберете партньорството с WD-7

Възползвайте се от опита на WD-7 в създаването на банерни реклами, които не само се открояват от тълпата, но и водят до резултати. С нашия персонализиран подход и прецизно внимание към детайла, ние гарантираме, че вашите банерни реклами ще оставят трайно впечатление у вашата целева аудитория, подобрявайки вашето онлайн присъствие, привличайки целеви трафик към уебсайта ви и насърчавайки базата ви от лоялни клиенти.

Изберете дигитална агенция WD-7 като ваш доверен партньор в създаването на завладяващи рекламни банери, които наистина водят до категорични резултати. Свържете се с нас от WD-7, за да обсъдим вашите рекламни цели и нека работим заедно, за да отключим пълния потенциал на вашия маркетинг и бизнес.

летяща ракета
Дайте тласък на бизнеса си още днес!
Въведете имейл адрес или телефонен номер и ние ще се свържем с Вас, за да получите безплатна консултация.