Изработка на лого

Лицето на Вашата компания

Фирменото лого е едно от първите неща, които клиентите Ви забелязват. Изработката му е изключително важна, защото то представя вашия бранд пред потребителите и върху него ще се гради цялостният визуален маркетинг.

Не на последно място, логото Ви помага да станете по-разпознаваеми и да придобиете идентичност.

Доверете се на нашите дизайнери да създадат нещо уникално за Вас!

Защо създаването на лого трябва да бъде извършено от професионалист?

Фирменото лого е важен елемент, с чието създаване не всеки непрофесионалист би могъл да се справи. За да се отличавате от конкуренцията, логото трябва да бъде достатъчно атрактивно и креативно, с правилно подбран шрифт, форма, цвят и други. То може да бъде или изцяло графично изображение или да е в комбинация с придружаващ текст.

За да бъде достатъчно ефективно, логото трябва да е лесно разпознаваемо, запомнящо се и уникално, разбира се. Освен че вдъхва доверие у клиента, добре изработеното лого говори и за качеството на услугата или продукта, който предлагате.

Също така трябва да може лесно да се интегрира върху различни рекламни материали като визитки, календари, химикали, билбордове и т.н.

Ето защо, изработката на фирмено лого трябва да бъде направена от професионален графичен дизайнер, който има достатъчно опит в сферата и може да представи Вашата компания в най-подходяща светлина.

Те ни се довериха

Защо да изберете WD-7?

Опит и амбиция

Въпреки дългогодишния ни опит и множество завършени проекти, сме все така гладни за успехи! Амбицирани сме нашите клиенти да са лидери в областта си.

Невромаркетинг

На българския пазар никой друг освен WD-7 не имплементира тази наука в сайтовете и е-магазините.

Директна комуникация

Ние държим на пълната прозрачност и честност. Тези две качества са ключът към спечелването на доверието и лоялността на нашите клиенти и партньори.

Международен екип

Екипът ни е съставен от експерти, които никога не спират да се развиват и да измислят нови стратегии, които да ни отличават от останалите.

Иновативни технологии

Специалистите ни създават и оптимизират кодове и технологии, с които ще задминете многократно Вашите конкуренти.

Абсолютен синхрон

За една успешна стратегия, всичко трябва да бъде в синхрон - SEO, Маркетинг, Реклами и др. Нашият екип е като семейство и е заедно повече от 10 години.

Готови ли сте за страхотен проект с нас?

Да поговорим за Вашия проект.