Изработка на лого

Лицето на вашата компания

Фирменото лого е едно от първите неща, които вашите клиенти забелязват. Изработката му е изключително важна, защото то представя бранда ви пред потребителите и върху него ще се гради цялостният визуален маркетинг. Не на последно място, логото ви помага да станете по-разпознаваеми и да придобиете идентичност. Доверете се на нашите дизайнери да създадат нещо уникално за вас!

Защо създаването на лого трябва да бъде извършено от професионалист?

Фирменото лого е важен елемент, с чието създаване не всеки непрофесионалист би могъл да се справи. За да се отличавате от конкуренцията, логото трябва да бъде достатъчно атрактивно и креативно, с правилно подбран шрифт, форма, цвят и други. То може да бъде или изцяло графично изображение или да е в комбинация с придружаващ текст.

За да бъде достатъчно ефективно, логото трябва да е лесно разпознаваемо, запомнящо се и уникално, разбира се. Освен че вдъхва доверие у клиента, добре изработеното лого говори и за качеството на услугата или продукта, който предлагате.

Също така трябва да може лесно да се интегрира върху различни рекламни материали като визитки, календари, химикали, билбордове и т.н.

Ето защо, изработката на фирмено лого трябва да бъде направена от професионален графичен дизайнер, който има достатъчно опит в сферата и може да представи вашата компания в най-подходяща светлина.

Те ни се довериха

Защо да изберете WD-7?

Опит и иновативност

Над 1000 завършени проекта в три континента. Винаги намираме начин!

Невромаркетинг

На българския пазар никой друг освен WD-7 не имплементира тази наука в сайтовете и е-магазините.

Директна комуникация

Ние държим на пълната прозрачност и честност. Тези две качества са нашият ключ към спечелването на доверието и лоялността на нашите клиенти и партньори.

Международен екип

Екипът ни никога не спира да иновира и измисля нови стратегии.

Иновативни технологии

Най-добрите специалисти създават кодове и технологии, с които ще задминете многократно вашите конкуренти.

Абсолютен синхрон

За да бъде успешна една стратегия всичко трябва да е в пълен синхрон - SEO, Маркетинг, Реклами и др. Нашият екип е едно наразделимо цяло и работи заедно над 10 години.

Готови ли сте за страхотен проект с нас?

Да поговорим за вашия проект.