Изработка на магазин срещу %

Имате страхотна идея? Нека я чуем!

WD-7 не е чисто дигитална, а търговска организация. Ние знаем как да продаваме.

Ако имате добра идея за е-магазин или друг проект, но не сте се занимавали с директни продажби, маркетинг, SEO и т.н. или пък нямате капитал, ние Ви предлагаме да работите с целия ни екип от специалисти, като в замяна получаваме процент от продажбите.

Така Вие и идеята Ви получавате професионален екип, който Ви помага да създадете истински бизнес.

Те ни се довериха

Защо го правим?

В България никой не инвестира и не помага на дребния и среден бизнес да се развива, което е абсолютна грешка. Преди години и на нас никой не ни помогна.

Затова ние се стремим да противодействаме, да помагаме на всички млади предприемачи като им даваме силен старт и професионален екип, който да ги съветва как да растат по-бързо и да избягват грешки и лоши инвестиции.

В замяна получаваме малко парче от тортата, което се използва за подпомагането на следващите, които идват с идеи и дух за развитие.

Ако имате добра идея и сте сериозни в желанието си да я реализирате не се колебайте да се свържете с нас.

 

Business partners handshake

Защо да изберете WD-7?

Опит и амбиция

Въпреки дългогодишния ни опит и множество завършени проекти, сме все така гладни за успехи! Амбицирани сме нашите клиенти да са лидери в областта си.

Невромаркетинг

На българския пазар никой друг освен WD-7 не имплементира тази наука в сайтовете и е-магазините.

Директна комуникация

Ние държим на пълната прозрачност и честност. Тези две качества са ключът към спечелването на доверието и лоялността на нашите клиенти и партньори.

Международен екип

Екипът ни е съставен от експерти, които никога не спират да се развиват и да измислят нови стратегии, които да ни отличават от останалите.

Иновативни технологии

Специалистите ни създават и оптимизират кодове и технологии, с които ще задминете многократно Вашите конкуренти.

Абсолютен синхрон

За една успешна стратегия, всичко трябва да бъде в синхрон - SEO, Маркетинг, Реклами и др. Нашият екип е като семейство и е заедно повече от 10 години.

Готови ли сте за страхотен проект с нас?

Да поговорим за Вашия проект.