Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайтове, магазини и приложения

Всеки проект се нуждае от поддръжка независимо от размера му. Ако уебсайтът Ви не е в крак с времето, първо ще търпите наказания в ранкинга си в търсачките и второ много скоро ще започнат да се появяват видими бъгове, които ще понижат доверието на потенциалните Ви клиенти във Вашите услуги продуктите.

Ако влезете в ресторант и всичко е мръсно и изпочупено, няма да имате много високо очакване от кухнята, нали? Повечето хора просто ще отидат другаде.

Същото е и с Вашия сайт, магазин или приложение.

Защо се налага поддръжка?

Интернет пространството не е статична среда, а именно обратното – изключително динамична и променяща се. Всеки ден се появяват нови програми и платформи, старите получават ъпдейти и много често при тези събития възникват софтуерни конфликти, които оказват негативно влияние върху Вашия проект.

Затова Ви е необходима ежемесечна поддръжка, за да може когато се появи проблем той бързо да бъде решен, без това да рефлектира върху продажбите или клиентите Ви. Колкото повече време чакате, толкова повече проблеми се натрупват до момент, в който положението става просто непоправимо и се оказва, че Ви трябва нов сайт.  Не се колебайте и не поемайте ненужни рискове за бизнеса си. Свържете се с нас WD-7 !

Businessman pointing

Те ни се довериха

Защо да изберете WD-7?

Опит и амбиция

Въпреки дългогодишния ни опит и множество завършени проекти, сме все така гладни за успехи! Амбицирани сме нашите клиенти да са лидери в областта си.

Невромаркетинг

На българския пазар никой друг освен WD-7 не имплементира тази наука в сайтовете и е-магазините.

Директна комуникация

Ние държим на пълната прозрачност и честност. Тези две качества са ключът към спечелването на доверието и лоялността на нашите клиенти и партньори.

Международен екип

Екипът ни е съставен от експерти, които никога не спират да се развиват и да измислят нови стратегии, които да ни отличават от останалите.

Иновативни технологии

Специалистите ни създават и оптимизират кодове и технологии, с които ще задминете многократно Вашите конкуренти.

Абсолютен синхрон

За една успешна стратегия, всичко трябва да бъде в синхрон - SEO, Маркетинг, Реклами и др. Нашият екип е като семейство и е заедно повече от 10 години.

Готови ли сте за страхотен проект с нас?

Да поговорим за Вашия проект.