Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайтове, магазини и апликации

Всеки проект се нуждае от поддръжка независимо от размера му. Ако уебсайтът ви не е в крак с времето, първо ще търпите наказания в ранкинга си в търсачките и второ много скоро ще започнат да се появяват видими бъгове, които ще понижат доверието на потенциалните ви клиенти в услугите и продуктите ви. Ако влезете в ресторант и всичко е мръсно и изпочупено, няма да имате много високо очакване от кухнята, нали? Повечето хора просто ще отидат другаде. Същото е и с вашия сайт, магазин или апликация.

Защо се налага поддръжка?

Интернет пространството не е статична среда, а именно обратното – изключително динамична и променяща се. Всеки ден се появяват нови програми и платформи, старите получават ъпдейти и много често при тези събития възникват софтуерни конфликти, които афектират вашия проект. Затова ви е необходима ежемесечна поддръжка, за да може когато се появи проблем той бързо да бъде решен без да афектира продажбите или клиентите ви. Колкото повече време чакате, толкова повече проблеми се натрупват до момент, в който ви трябва нов сайт.  Не се колебайте и не поемайте ненужни рискове за бизнеса си. Свържете се с нас WD-7 !

Те ни се довериха

Защо да изберете WD-7?

Опит и иновативност

Над 1000 завършени проекта в три континента. Винаги намираме начин!

Невромаркетинг

На българския пазар никой друг освен WD-7 не имплементира тази наука в сайтовете и е-магазините.

Директна комуникация

Ние държим на пълната прозрачност и честност. Тези две качества са нашият ключ към спечелването на доверието и лоялността на нашите клиенти и партньори.

Международен екип

Екипът ни никога не спира да иновира и измисля нови стратегии.

Иновативни технологии

Най-добрите специалисти създават кодове и технологии, с които ще задминете многократно вашите конкуренти.

Абсолютен синхрон

За да бъде успешна една стратегия всичко трябва да е в пълен синхрон - SEO, Маркетинг, Реклами и др. Нашият екип е едно наразделимо цяло и работи заедно над 10 години.

Готови ли сте за страхотен проект с нас?

Да поговорим за вашия проект.