Невромаркетинг

Какво е невромаркетинг?

Невромаркетинга изучава сетивно-двигателните, когнитивните и емоционалните реакции на потребителите, подложени на маркетингови стимули като наименования, логота и други атрибути на бранда, съчетания на цветове, звукови сигнали, символи, миризми, снимки с различно съдържание и други.

Как ние ползваме невромаркетинга за повишаване на продажбите?

Въпреки че хората вярваме, че сме стигнали много високо умствено ниво, науката доказва, че повечето решения, които взимаме са на под съзнателно ниво и са напълно нерационални. Тоест те следват първичния мозък (reptile brain – мозък на влечуго) след което разумната част създава история, която да оправдае решението. поведението на потребителите

Накратко – Невромаркетинга изучава как с незабележими, за нетренираното око, стимули да накараме клиента да направи, това което искаме като използваме неговия първичен мозък.

Пример 1: Хората не обичат закръглени числа. Затова всички фирми, които са малко от малко запознати използват нечетни числа – 199,99 винаги бие 200.

Пример 2: „Подготовка“ с преди среща със символи и знаци, които асоциараме с пари карат хора да се държат и да взимат по-егоистични решения.

Те ни се довериха

baehrbg-logo
отдел-невъзможни-мисии-300x92
GorataBG-logo
logo_elizabeth_logotype-01
goshopbg-logo-red
IB-barbershop-logo
cropped-лого-ЧУДНИТЕ-МОСТОВЕ

Защо професионален невромаркетинг?

Невромаркетинга е нож с две остриета и ако не бъде правилно използван и мерен може да има обратния ефект.

Същевременно всеки бизнес и пазар са различни и трябва да се създава индивидуална стратегия и ценоубразуване за постигането на максимални резултати.

Не се колебайте и се свържете с нас!

летяща ракета
Дайте тласък на бизнеса си още днес!
Въведете имейл адрес или телефонен номер и ние ще се свържем с Вас, за да получите безплатна консултация.