Реклама в Гугъл

Защо да рекламирате в Гугъл?

След като това е най-добрата и популярна търсачка в света, не е изненада, че повечето търговци искат да популяризират бизнеса си именно с помощта на Google Ads.

Платените реклами ви позволяват да поемете растежа на бизнеса си в свои ръце, поставяйки Вашите услуги и продукти в полезрението на клиентите Ви. Няма нужда да чакате хората да Ви открият органично. Вместо това достигате до целевата си аудитория по-бързо и по-ефективно.

А знаете ли кои опции да изберете и как да направите рекламата си маскимално ефективна без да харчите цяло състояние?

Те ни се довериха

Защо професионални Гугъл Реклами?

Когато някой търси определен продукт, поставянето на вашата реклама в Google може да ви помогне да реализирате продажба преди конкуренцията.

Това е така, защото 65.1% от хората кликат върху тези реклами, когато търсят определени продукти и услуги. 61.3% от тях пазаруват през телефоните си, което трябва да бъде съобразено при създаване на рекламите.

Кой иска да пилее пари и да си губи времето с опити да открие топлата вода? Затова Вие искате професионално направени и оптимизирани реклами!

Сложете край на загубата на клиенти! Свържете се с нас!

Защо да изберете WD-7?

Опит и амбиция

Въпреки дългогодишния ни опит и множество завършени проекти, сме все така гладни за успехи! Амбицирани сме нашите клиенти да са лидери в областта си.

Невромаркетинг

На българския пазар никой друг освен WD-7 не имплементира тази наука в сайтовете и е-магазините.

Директна комуникация

Ние държим на пълната прозрачност и честност. Тези две качества са ключът към спечелването на доверието и лоялността на нашите клиенти и партньори.

Международен екип

Екипът ни е съставен от експерти, които никога не спират да се развиват и да измислят нови стратегии, които да ни отличават от останалите.

Иновативни технологии

Специалистите ни създават и оптимизират кодове и технологии, с които ще задминете многократно Вашите конкуренти.

Абсолютен синхрон

За една успешна стратегия, всичко трябва да бъде в синхрон - SEO, Маркетинг, Реклами и др. Нашият екип е като семейство и е заедно повече от 10 години.

Готови ли сте за страхотен проект с нас?

Да поговорим за Вашия проект.