Дигитален маркетинг

Цялостни кампании за бизнес развитие

Нашият екип включва маркетолози, невромаркетолози, графични дизайнери, психолози, разработчици и редица консултанти от различни сфери, за да можем винаги да създадем най-доброто за Вас, независимо от индустрията, в която сте.
Услугата дигитален маркетинг Ви предлага стратегия за цялостното развитие на Вашия бизнес в онлайн пространството, както и налагане на бранда Ви като водещ в съзнанието на клиентите.

97.3% от клиентите ни работят с нас вече повече от 3 години. Доверете се на опита ни!

Какво точно е дигитален маркетинг?

Дигиталният маркетинг е двигателят за развитието и налагането на даден бранд на пазара като водещ, както и за набавянето на лийдове / потенциални клиенти. Работи се по три основни цели:

1) Подобряване развитието на даден бизнес, като се определя неговото състояние и нужди, така че да се създаде и разработи стратегия, която да увеличи обема на продажбите – чрез реклами, правилно позициониране, подобряване на съобщенията към клиентите и много други.

2) На второ място, дигиталните агенции помагат за налагането на бранда Ви в онлайн пространството. За целта се прилагат различни методи като SEO оптимизиране на Вашия уебсайт, контент маркетинг, организиране на събития, постоянно присъствие в социалните мрежи и т.н. за достигане до Вашата целева аудитория.

3) Трето, но не по значение – ние ще Ви помогнем да изберете правилните маркетингови канали и успешните стратегии, за да постигнем желаните цели. Масово компании харчат стотици хиляди, тествайки различни канали без резултат. Екипът на WD-7 е преминал успешно през над 43 индустрии – няма какво да ни изненада, а ако има, толкова по-добре и по-вълнуващо ще е за всички нас.

Защо професионална дигитална агенция?

Вместо да се лутате от идея в идея и от маркетингов канал в  друг, ще получите цялостна консистентна маркетингова стратегия, която ще заработи от първия месец за Вашия бизнес.
 
Ще спестите стотици хиляди от грешките, които няма да допуснете сами.
 
Повишаването на продажбите ще се случи осезаемо, веднага след стартирането и ще катери с години до достигане на пазарния лимит.
 

Защо WD-7? Ние превръщаме малките местни бизнеси в големи и след това в международни.

Затова работим с 95% от клиентите ни повече от 3 години.

 
 
Digital Marketing WD7

Защо да изберете WD-7?

Опит и амбиция

Въпреки дългогодишния ни опит и множество завършени проекти, сме все така гладни за успехи! Амбицирани сме нашите клиенти да са лидери в областта си.

Невромаркетинг

На българския пазар никой друг освен WD-7 не имплементира тази наука в сайтовете и е-магазините.

Директна комуникация

Ние държим на пълната прозрачност и честност. Тези две качества са ключът към спечелването на доверието и лоялността на нашите клиенти и партньори.

Международен екип

Екипът ни е съставен от експерти, които никога не спират да се развиват и да измислят нови стратегии, които да ни отличават от останалите.

Иновативни технологии

Специалистите ни създават и оптимизират кодове и технологии, с които ще задминете многократно Вашите конкуренти.

Абсолютен синхрон

За една успешна стратегия, всичко трябва да бъде в синхрон - SEO, Маркетинг, Реклами и др. Нашият екип е като семейство и е заедно повече от 10 години.

Готови ли сте за страхотен проект с нас?

Да поговорим за Вашия проект.