Дигитален маркетинг

Цялостни кампании за бизнес развитие

Нашият екип включва маркетолози, невромаркетолози, графични дизайнери, психолози, разработчици и редица консултанти от различни сфери, за да можем винаги да създадем най-доброто за вас, независимо от индустрията, в която сте.

Нашата услуга дигитален маркетинг ви предлага стратегия за цялостно развитие на вашия бизнес в онлайн пространството, както и налагане на вашия бранд като водещ в съзнанието на клиентите ви.

97.3% от клиентите ни работят с нас над 3 години. Доверете се на опита ни!

Какво точно е дигитален маркетинг?

Дигиталният маркетинг е двигателят за развитието и налагането на даден бранд на пазара като водещ ,както и за набавянето на лийдове / потенциални клиенти. Работи се по три основни цели: 1) Подобряване развитието на даден бизнес, като се определя неговото състояние и нужди, така че да се създаде и разработи стратегия, която да увеличи обема на продажбите – чрез реклами, правилно позициониране, подобряване на съобщенията към клиентите и много други. 2) На второ място, дигиталните агенции помагат за налагането на вашия бранд в онлайн пространството. За целта се прилагат различни методи като SEO оптимизиране на вашия уеб сайт, контент маркетинг, организиране на събития, постоянно присъствие в социалните мрежи и т.н. за достигане до вашата целева аудитория. 3) Трето, но не по значение – ние ще ви помогнем да изберете правилните маркетингови канали и успешните стратегии, за да постигнем желаните цели. Масово компании изхарчват стотици хиляди, тествайки различни канали без резултат. Екипа на WD-7 е преминал успешно през над 43 индустрии – няма какво да ни изненада, а ако има, толкова по-добре и по-вълнуващо ще е за всички нас.

Защо професионална дигитална агенция?

Вместо да се лутате от идея в идея и от маркетингов канал в  друг, ще получите цялостна консистентна маркетингова стратегия, която ще заработи от първия месец за вашия бизнес.
 
Ще спестите стотици хиляди от грешките, които няма да допуснете сами.
 
Повишаването на продажбите ще се случи осезаемо веднага след стартирането и ще катери с години до достигане на пазарния лимит.
 

Защо WD-7? Ние превръщаме малките местни бизнеси в големи и след това в международни.

Затова работим с 97.3% от клиентите ни повече от 3 години.

 
 

Защо да изберете WD-7?

Опит и иновативност

Над 1000 завършени проекта в три континента. Винаги намираме начин!

Невромаркетинг

На българския пазар никой друг освен WD-7 не имплементира тази наука в сайтовете и е-магазините.

Директна комуникация

Ние държим на пълната прозрачност и честност. Тези две качества са нашият ключ към спечелването на доверието и лоялността на нашите клиенти и партньори.

Международен екип

Екипът ни никога не спира да иновира и измисля нови стратегии.

Иновативни технологии

Най-добрите специалисти създават кодове и технологии, с които ще задминете многократно вашите конкуренти.

Абсолютен синхрон

За да бъде успешна една стратегия всичко трябва да е в пълен синхрон - SEO, Маркетинг, Реклами и др. Нашият екип е едно наразделимо цяло и работи заедно над 10 години.

Готови ли сте за страхотен проект с нас?

Да поговорим за вашия проект.