API интеграции

Какво са API връзките?

Интерфейсът за приложно програмиране (API) е връзка между компютри или между компютърни програми. Това е вид софтуерен интерфейс, предлагащ услуга на други части от софтуер.

За разлика от потребителския интерфейс, който свързва компютър с човек, интерфейсът за програмиране на приложения свързва компютри или части от софтуер един с друг. Той не е предназначен да се използва директно от лице (крайния потребител).

За какво се създават API интеграции?

Представете си фирма, която има хиляди продукти, чиито цени и складова наличност се променят. Вие искате да ги продавате онлайн като подизпълнител/търговец. За целта трябва да интегрирате тяхната база данни с Вашия онлайн магазин или иначе казано Ви трябва API интеграция.

API може да бъде изграден по поръчка за определена двойка системи или може да бъде споделен стандарт, позволяващ оперативна съвместимост между много системи.

Примери за необходимост на API интеграции?

Всеки две или повече софтуерни решения, прогфрами или ап-а могат да се интегрират едно с друго. Това са само някои от безкрайните възможности:

– интеграция на променящи се огромни бази данни с онлайн магазини

– в големите фирми се ползват множество програми за различни дейности на компанията – те могат да се интегрират заедно към облак за лесен контрол и достъп от едно място

– финансовите институции предпочитат да създават собствени решения за фактуриране, таксуване и т.н. като използват най-добрите „парчета“ софтуер и ги интегрират заедно

– по-старите компании имат тонове дата, която често не може да бъде обработена поради липсата на функционалност на софтуера, с който са стартирали – чрез api интеграция с друга програма/приложения, информацията може да бъде изкарана от архивите и използвана по предназначение

– api интеграциите позволяват бързото създаване на приложения чрез комбинирането на „парчета“ софтуер, вместо да се създават от нулата
 

Те ни се довериха

Защо да изберете WD-7?

Опит и амбиция

Въпреки дългогодишния ни опит и множество завършени проекти, сме все така гладни за успехи! Амбицирани сме нашите клиенти да са лидери в областта си.

Невромаркетинг

На българския пазар никой друг освен WD-7 не имплементира тази наука в сайтовете и е-магазините.

Директна комуникация

Ние държим на пълната прозрачност и честност. Тези две качества са ключът към спечелването на доверието и лоялността на нашите клиенти и партньори.

Международен екип

Екипът ни е съставен от експерти, които никога не спират да се развиват и да измислят нови стратегии, които да ни отличават от останалите.

Иновативни технологии

Специалистите ни създават и оптимизират кодове и технологии, с които ще задминете многократно Вашите конкуренти.

Абсолютен синхрон

За една успешна стратегия, всичко трябва да бъде в синхрон - SEO, Маркетинг, Реклами и др. Нашият екип е като семейство и е заедно повече от 10 години.

Готови ли сте за страхотен проект с нас?

Да поговорим за Вашия проект.