Копирайтинг

Защото искате повече продажби

Копирайтингът е част от контент маркетинга (КМ) или рекламиране чрез съдържание. КМ е писането и форматирането на статии, блогове и други видове медия (видеа, банери и т.н.).

Целта е свързана със SEO оптимизацията на даден сайт и увеличаването на продажбите. В крайна сметка повишаването на натуралния трафик от посетители води до повече клиенти.

Как се прави контент маркетинг?

Екип от SEO специалисти и маркетолози формират стратегия, по която да се създава съдържание, което потенциланите клиенти търсят преди да закупят дадена услуга или продукт. Веднъж стигнали до сайта, те биват подканвани да направят следващата стъпка и да направят своята поръчка.

Те ни се довериха

Защо професионален Копирайтинг?

Професионалната копирайтинг услуга включва в себе си SEO и маркетингово проучване. Вашият бизнес не създава съдържание като списание, а за ясни и конкретни цели. За да се реализират тези цели, ви трябва екип от професионалисти.

Ако искате да сте пред конкуренцията, работете с WD-7.

Защо да изберете WD-7?

Опит и иновативност

Над 1000 завършени проекта в три континента. Винаги намираме начин!

Невромаркетинг

На българския пазар никой друг освен WD-7 не имплементира тази наука в сайтовете и е-магазините.

Директна комуникация

Ние държим на пълната прозрачност и честност. Тези две качества са нашият ключ към спечелването на доверието и лоялността на нашите клиенти и партньори.

Международен екип

Екипът ни никога не спира да иновира и измисля нови стратегии.

Иновативни технологии

Най-добрите специалисти създават кодове и технологии, с които ще задминете многократно вашите конкуренти.

Абсолютен синхрон

За да бъде успешна една стратегия всичко трябва да е в пълен синхрон - SEO, Маркетинг, Реклами и др. Нашият екип е едно наразделимо цяло и работи заедно над 10 години.

Готови ли сте за страхотен проект с нас?

Да поговорим за вашия проект.