Копирайтинг

Защото искате повече продажби

Копирайтингът е част от контент маркетинга (КМ) или рекламиране чрез съдържание. КМ е писането и форматирането на статии, блогове и други видове медия (видеа, банери и т.н.).

Целта е свързана със SEO оптимизацията на даден сайт и увеличаването на продажбите. В крайна сметка повишаването на натуралния трафик от посетители води до повече клиенти.

Как се прави копирайтинг?

Екип от SEO специалисти и маркетолози формират стратегия, по която копирайтърът създава текстове под наблюдението на арт директора и по насоките, давани от него. Цялата стратегия се формира в зависимост от спецификата на продуктите и разбира се клиентите, към които ще бъде насочен текста. Веднъж стигнали до сайта, посетителите биват подканвани да направят следващата стъпка и да извършат своята поръчка.

Те ни се довериха

Защо професионален Копирайтинг?

Професионалната копирайтинг услуга включва в себе си SEO и маркетингово проучване. Вашият бизнес не създава съдържание като списание, а за ясни и конкретни цели. За да се реализират тези цели, Ви трябва екип от професионалисти. Ако искате да сте пред конкуренцията, работете с WD-7.
Копирайтинг

Защо да изберете WD-7?

Опит и амбиция

Въпреки дългогодишния ни опит и множество завършени проекти, сме все така гладни за успехи! Амбицирани сме нашите клиенти да са лидери в областта си.

Невромаркетинг

На българския пазар никой друг освен WD-7 не имплементира тази наука в сайтовете и е-магазините.

Директна комуникация

Ние държим на пълната прозрачност и честност. Тези две качества са ключът към спечелването на доверието и лоялността на нашите клиенти и партньори.

Международен екип

Екипът ни е съставен от експерти, които никога не спират да се развиват и да измислят нови стратегии, които да ни отличават от останалите.

Иновативни технологии

Специалистите ни създават и оптимизират кодове и технологии, с които ще задминете многократно Вашите конкуренти.

Абсолютен синхрон

За една успешна стратегия, всичко трябва да бъде в синхрон - SEO, Маркетинг, Реклами и др. Нашият екип е като семейство и е заедно повече от 10 години.

Готови ли сте за страхотен проект с нас?

Да поговорим за Вашия проект.