Ремонт на сайтове и SEO Оптимизация

Имате сайт, който никой не поддържа? Може би нещо на сайта Ви не работи и никой не може да го оправи? Или искате цялостен редизайн?

Нашият екип от програмисти прави невъзможните неща възможни!

Свържете се с нас директно!

Защо да изберете WD-7?

Директна комуникация

Ние държим на пълната прозрачност и честност. Тези две качества са ключът към спечелването на доверието и лоялността на нашите клиенти и партньори.

Приоритетни ремонти

Предлагаме приоритетен ремонт в рамките на 5 работни дни за сайтовете, които не могат да чакат.

Иновативни технологии

Най-добрите специалисти създават и оптимизират кодове и технологии, с които ще задминете многократно Вашите конкуренти.

Как ние ремонтираме вашия сайт?

 • Пълен анализ и одит на уеб сайта
 • Създаване на работна среда извън сайта
 • Създаване на бекъп на сайта и прехвърлянето в тестовата среда
 • Установяване на грешките и конфликтите
 • Тестване на различни методики за решаване на проблемите
 • Дискусия с клиента какво и как може да се направи
 • Имплементиране на решенията
 • Тестване за конфликти и сблъсъци с работещите функционалности
 • Отстраняване на сблъсъците
 • Подмяна на старата версия на сайта с нова

Ускоряване на скоростта на уеб сайт

 • След като решим проблемите по сайта ви имаме иновативна технология, с която да го забързаме. Така клиентите ви няма да чакат и SEO-то ви ще се подобри, а с него и позицията ви в Гугъл!

Бонуси

 • БЕЗПЛАТНО установяване на други видими и невидими проблеми, както и тяхното отстраняване
 • Намаление от услугите SEO оптимизация и Дигитален Маркетинг

SEO Oптимизация

Уеб сайт без SEO е като кола без двигател. Няма да отидете никъде с нея!

 • Пълен анализ на пазарната ниша и конкурентите
 • Създаване на SEO стратегия
 • Създаване на правилна архитектура
 • Създаване на страници ядро
 • Създаване на ефективни мета заглавия
 • Създаване на ефективни мета описания
 • Създаване на ефективни мета Headings
 • Създаване на ефективни anchor texts
 • Създаване и свързване на Гугъл бизнес профил
 • Интеграция със социалните медии
 • Допълване на alt и title текстове на изображенията
 • Конвертиране на изображенията в правилен формат
 • SEO оптимизация на Контент Маркетинга
 • Ежемесечен анализ
 • Ежемесечен back up на уеб сайта

Бонуси

Малка част от нашите клиенти и партньори

Много фирми и предприемачи стартират своите идеи и бизнеси, без ясната представа как успешно да реализират продажби и да достигнат до правилните клиенти.

Нашата мисия е да им помагаме да постигнат целите си и да се развиват. 

SOLVIO-COLORED
отдел-невъзможни-мисии-300x92
unicredit-bulbank-logo-big

Препоръки на клиенти

WD-7 е дигиталната агенция, с която може да се работи в приятелска среда. Изработват индивидуални стратегии за работа, винаги може да се разчита на тях. Бързо и коректно обслужване, с което допринасят за добрата работа и сплотената работна атмосфера.

Загрижени за проблемите и изискванията на клиентите си, те са с най-доброто обслужване и неограничени възможности във всяка сфера на онлайн маркетинга!

Препоръчам ги на всеки, който иска да има добро и силно присъствие онлайн!

ЕЛИЗАБЕТ ПАСКАЛЕВА ОСНОВАТЕЛ И УПРАВИТЕЛ НА ЕЛИЗАБЕТ КОЗМЕТИКС

Изключително лесно и готино се работи с екипа им. За нула време ремонтираха целия ни сайт и го SEO оптимизираха.

Няколко месеца по-късно като се индексира от търсачките почна да звъни и телефона със запитвания без да смe пускали платена реклама. Препоръчвам ги!

ПЕНКО СТОЕВ ОСНОВАТЕЛ И УПРАВИТЕЛ НА IMD

От както поеха дигиталния ни маркетинг оборотите се вдигнаха 5 пъти. С всеки месец и реализирана идея бележим нови ръстове в продажбите.

Това са хората за вас!

ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОСНОВАТЕЛ И УПРАВИТЕЛ НА BAEHR

Млад и амбициозен екип, които се справят бързо и изключително качествено с поставените изисквания.

Подкрепят проекта със собствени идеи и същевременно предлагат модерни решения. Комуникацията с екипа е лесна и лека. Съдействат в нужда и са много отзивчиви. Препоръчваме ги!

ТИХОМИР ГЕОРГИЕВ ОСНОВАТЕЛ И УПРАВИТЕЛ НА АУТОЗОНАБГ 2018

Много съм доволен и много се радвам, че работя с вас. Доста клиенти имам вече след като започнахме да работим заедно. За всичко ви благодаряяя.

ИБРАХИМ СМАИЛ СОБСТВЕНИК И УПРАВИТЕЛ НА BARBER SHOP IBO

Бърза форма

Изпратете Вашия телефон и екипът ни ще се свърже с Вас при първа възможност за консултация.

Ремонт на Сайт: Вашето Решение за Онлайн Успех

Интернет страницата на вашия бизнес е вратата към онлайн света. В случай на проблеми или неизправности, „ремонт на сайт“ става задължително действие. Ще разгледаме различните аспекти на ремонт на сайт и защо този процес е жизненоважен за вашия бизнес.

Какво Представлява Ремонт на Сайт?

„Ремонт на сайт“ се отнася до процеса на отстраняване на грешки, актуализиране на съдържание, подобряване на производителността и оптимизиране на общата функционалност на уебсайт. Това може да включва:

Поправка на счупени връзки: Според изследване на SEMrush, счупените връзки могат сериозно да навредят на SEO ранга на сайта. Ремонт на тези връзки подпомага общата видимост в търсачките.
Отстраняване на безопасностни уязвимости: Statista сочи, че 30% от уебсайтовете са уязвими към хакерски атаки. Отстраняването на тези уязвимости е жизненоважно за защита на чувствителната информация на клиентите.
Оптимизация на скоростта на зареждане: Изследвания от Google показват, че 53% от мобилните потребители напускат сайт, ако зареждането му отнема повече от 3 секунди. Оптимизацията на скоростта е от съществено значение за задържането на посетителите.
Актуализация на дизайна и съдържанието: Според Adobe, 38% от хората ще напуснат уебсайт, ако дизайнът им е непривлекателен. Съвременният и привлекателен дизайн може да увеличи ангажиментите и конверсиите.

Ремонтът на сайт е задължителен процес, който изисква внимание към детайлите и професионален подход. Той не само подпомага видимостта на уебсайта, но също така укрепва доверието на клиентите и подобрява общата потребителска изживяваемост. Тези фактори съвместно допринасят за онлайн успеха на вашия бизнес.

Защо Ремонт на Сайт е Важен?

Ремонт на сайт е жизненоважен поради следните причини:

A. Безопасност: Отстраняване на уязвимости предпазва сайта от хакерски атаки.
Сигурност на Данните: Според Statista, над 30% от сайтовете са уязвими към атаки. Ремонтът на уязвимости е от съществено значение за защита на чувствителните данни на клиентите и фирмата.
Защита на Репутацията: Според статия от Forbes, нарушаване на данни може да доведе до загуба на доверие и отрицателно въздействие върху репутацията на бренда.

B. Потребителско Изживяване: Подобрена навигация и дизайн увеличават задоволеността на потребителите.
Навигация и Дизайн: Според Adobe, 38% от потребителите ще напуснат сайт, ако дизайнът не е привлекателен. Професионалният ремонт на сайт може да подобри навигацията и да увеличи задържането на посетителите.
Мобилна Оптимизация: Google сочи, че мобилните търсения са нарастнали, което прави мобилната оптимизация жизненоважна. Ремонт на сайт включва адаптиране към мобилни устройства, което подобрява изживяването на потребителите.

C. SEO Оптимизация: Грешките могат да засегнат SEO ранга на вашия сайт. Ремонт на сайт помага за подобряване на позициите в търсачките.
Поправка на Счупени Връзки: SEMrush показва, че счупените връзки могат да навредят на SEO ранга. Ремонтът на тези връзки е жизненоважен за поддържане на високи позиции в търсачките.
Оптимизация на Съдържанието: Според Content Marketing Institute, качественото и релевантно съдържание е ключов фактор за SEO успех. Ремонт на сайт включва актуализация и оптимизация на съдържанието, за да отговаря на нуждите на потребителите и критериите на търсачките.

„Ремонт на сайт“ не е просто техническа задача, а стратегически процес, който влияе на всички аспекти на онлайн присъствие на бизнеса. Този процес укрепва безопасността, повишава удовлетвореността на потребителите и подпомага SEO ранга, допринасяйки за общия успех на сайта. Данните и изследванията, представени в този раздел, подчертават жизненоважното значение на ремонт на сайт и как той подкрепя цялостната стратегия за онлайн растеж.

Как се Извършва Ремонт на Сайт?

Ремонт на сайт изисква специализирани умения и знания, и един интегриран подход. Процесът обикновено включва следните етапи:

A. Диагностика: Анализ на текущото състояние на сайта, за да се идентифицират проблемите.
Анализ на Състоянието: Използване на инструменти като Google Analytics за откриване на проблемни области като счупени връзки, бавни времена за зареждане и безопасностни уязвимости.
Конкурентен Анализ: Според HubSpot, разбирането на конкурентите може да помогне при определянето на подходящите стратегии за ремонт на сайт.

B. Планиране: Определяне на стратегия за ремонт на сайт, като се взимат предвид бюджет, цели и времеви срокове.
Определяне на Цели: Задаване на ясни цели и KPIs, които съответстват на бизнес стратегията.
Бюджет и Ресурси: Според Gartner, правилното бюджетиране и алокация на ресурси са критични за успешния ремонт на сайт.

C. Изпълнение: Реализация на плана чрез технически ремонт и оптимизация.

Технически Ремонт: Отстраняване на кодови грешки, подобряване на скоростта на зареждане, и актуализация на CMS и плъгини.
Оптимизация на Съдържанието: Според Search Engine Journal, правилната оптимизация на съдържанието може да подобри ранга на сайта в търсачките.

D. Тестове и Мониторинг: Провеждане на тестове за увереност, че всички промени функционират правилно, следвано от непрекъснат мониторинг.
Тестове за Качество: Използване на автоматизирани инструменти за тестване за увереност, че всички промени са правилно имплементирани.
Непрекъснат Мониторинг: Според Pingdom, непрекъснатият мониторинг е важен за откриване и реагиране на възникващи проблеми навреме.

Ремонт на сайт е комплексен и изключително важен процес, който трябва да се възлага на професионалисти в областта. Вашият уебсайт е ключов инструмент за вашата онлайн присъствие, и е жизненоважно да се поддържа в най-добро състояние. Статистическите данни и анализи, използвани в този раздел, подчертават важността на всеки аспект на процеса на ремонт на сайт.

Ако се нуждаете от експертни услуги за ремонт на сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите специалисти са готови да ви помогнат да превър

летяща ракета
Дайте тласък на бизнеса си още днес!
Въведете имейл адрес или телефонен номер и ние ще се свържем с Вас, за да получите безплатна консултация.